Да анексираме Узбекистан.Това призова руският писател националист и подполковник от Росгвардия Захар

...
Да анексираме Узбекистан.Това призова руският писател националист и подполковник от Росгвардия Захар
Коментари Харесай

Руски политик: Да анексираме Узбекистан

Да анексираме Узбекистан.

Това призова руският публицист националист и подполковник от Росгвардия Захар Прилепин, който е съпредседател на " Справедлива Русия - за истината ". Той приказва на събитие с името  " Заседание на Обединения съвет на командирите на структурите на Захар Прилепин ", в което участваха съветски командири и партийни функционери.

" Тази тематика постоянно се повдига и се експлоатира от нашите врагове, наред с други. Темата за миграцията, мигрантите, опцията от спорове. Отговорът е елементарен: раждайте повече деца! Раждайте повече момчета! Тогава това няма да е проблем. Колкото повече руснаците, толкоз по-малко проблеми ще имаме с неточно държащите се новопристигнали. Реално аз откровено желая да присъединим теритотиите, откъдето идват гастарбайтери. На място да ги научим на съветски език. Не тук, а там, да вземем за пример, в Узбекистан ", следват бурни овации и Прилепин продължава. " Благодаря. Напълно сериозен съм, не се майтапя. Ние ще продължим да работим по тази стратегия да отхвърляме документите за разпада на Съветския съюз, което ще ни разреши в даден миг да кажем: " Щом като 2 милиона души от вашите жители са на наша територия, откакто болшинството от тях са тук, те към този момент са дали своят вот в поддръжка на това ".  

Zakhar Prilepin urged Russian women to give birth to more males and said he is promoting an agenda of Russia disavowing the documents agreeing to the dissolution of the Soviet Union and annexing more former Soviet republics, like Uzbekistan.
— Julia Davis (@JuliaDavisNews)

Министерството на външните работи на Узбекистан не се очарова от изказването на Прилепин и извика посланика на Русия в Ташкент Олег Малгинов да дава пояснения за  " провокативните " мнения. Малгинов се оправдал, че мненията на политика нямат нищо общо с формалната позиция на Кремъл.

Милиони мигранти от някогашните руски републики в Централна Азия работят в Русия. Тяхното наличие от време на време води до етническо напрежение. Анексирането на Крим, а по-късно на други украински земи от страна на Русия, провокира паники измежду някои някогашни руски републики.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР